20 Ocak 2014 Pazartesi

Kaynarca Temizlik Şirketleri Listesi

Kaynarca Temizlik şirketleri olarak istanbulun tüm bölgelerinde ve kaynarcada temizlik hizmetleri sunuyoruz. ev ofis insaat dış cephe ve cam temizligi konusunda uzman bir temizlik sirketiyiz. siz de tırı-vırı firmalarla uğraşmak istemezseniz, hatta firma demeye bin şahit çünkü internette çıkan firmaların %80 inin ofisi bile yok, ev telefonundan güya temizlik hizmeti veriyorlar. Temizlik sirketinde profesyonelliğin adı ideal temizliktir. lütfen kaynarca temizlik şirketleri ararken yorulmayın. istanbulun en iyi firması zaten biziz. bu yüzden kendinizi boşuna yormuş olursunuz.


saygıdeğer kaynarca halkı!


bazı temizlik firmaları var ki kaynarcaya hizmeti bulunmayıp sadece gözükmek amacıyla kaynarca temizlik şirketleri diye sayfa açıp insanların vaktini boşa harcamaktadır.


lütfen böyle firmalardan sakının!.. ev temizlik şirketi diye çağırırsınız ama başınıza gelecekleri bir sıralayım:


parkelerinizi yıkarız bi şey olmaz derler parkeleri şişirirler

sabah 9′da geleceğiz derler 10′da gelirler

geç gelir kahvaltı yapmadan başlamamam derler

3 kişi derler eksik gelirler

kireç sökücüyle evde kalıcı hasar bırakırlar

tuvalette kullanılmış bezle mutfağınızı silerler

yaptık ya haanfendi diye azarlarlar

evinizde sigara tüttürürler


bu yüzden pek kıymetli kaynarcanın pek kıymetli halkı! merdivenaltı firma, korsan firma, gündelikçi zavallı kadınlar, bizim emlakçının gönderdiği kadınlar sakın ama sakın bulaşmayın ÇOK PROFESYONEL TEMİZLİK ŞİRKETİ ideal temizlik kaynarca şubesi ile iletişime geçin.


görüşmek üzereeee….



Kaynak: Kaynarca Temizlik Şirketleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder