1 Ocak 2014 Çarşamba

Maslak Temizlik Şirketi Listesi

Maslak temizlik şirketleri


Maslak temizlik şirketleri arasında kurumsal yapısıyla rakiplerinden ayrılan İDEAL TEMİZLİK ŞİRKETİ tüm İstanbul’da ve Maslak genelinde kaliteli ev, ofis, cam, halıfleks yıkama hizmetleri sunmaktadır. Senelerin verdiği tecrübeyle, müşterilerimizin taleplerini göz önünde bulundurarak uluslararası standartlara uygun temizlik hizmeti sunmak başlıca misyonumuzdur.


Maslak Ev Temizliği


Maslak ev temizlik şirketi olarak günlük veya detaylı olmak üzere iki şekilde temizlik hizmeti sunmaktayız. Detaylı temizlik hizmetlerinde tüm temizlik malzemelerini (ıslak-kuru vakum ve buhar makinası, araç-gereçler) biz temin etmekteyiz. Maslak ev temizlik firması denince ilk akla gelen firma olmak en büyük hedefimizdir.


Maslak Ofis Temizliği


Maslak ofis temizlik şirketleri arasında profesyonel ve kurumsal yapısıyla öne çıkan firmamız her türlü işyeri, ofis, büro, imalathane ve fabrika temizlik hizmeti sunmaktadır. Maslak genelinde ofis temizlik referanslarımız ve fiyat teklifi almak için firmamıza bir telefon etmeniz yeterlidir.


Maslak Koltuk, Yatak, Halıfleks Yıkama


Maslak yerinde koltuk yıkama, yatak yıkama ve halıfleks yıkama servisimiz ev ve işyerinize gelerek endüstriyel çift motorlu koltuk yıkama makinası ve dünyaca ünlü Alman markası ECOLAB ürünleriyle koltuk yıkama hizmetleri sunmaktadır.


Maslak Cam Temizliği


Maslak genelinde en profesyonel cam temizlik şirketi olarak sigortalı, eğitimli ve uzman ekibiyle 7 / 24 hizmetinizdedir. Plaza dış cephe temizliği için yürüyen iskele, askı iskele ve vinçlerin kiralanması işini firmamız üstlenmektedir. Ayrıca evler için cam temizlik personeli temin ediyoruz.


Maslak İnşaat Sonrası Temizlik


İstanbul’da yapılan inşaatların büyük çoğunluğunda artık toplu inşaat temizliği yapan firmalarıyla anlaşılmaktadır. Eğer Maslak semtinde bulunan ev ve işyeriniz, toplu şekilde herhangi bir inşaat sonrası temizlik şirketi aracılığı ile yapılmadı ise sizlerin hizmetinde bulunmaktan memnuniyet duyarız.


Maslak Merdiven Temizliği


Maslak Merdiven Temizlik Şirketi olarak tüm İstanbul genelinde apartman ve site bloklarının komple rutin temizliklerini üstlenerek yöneticilerin en büyük sorunu olan hijyeni sağlama meselesinden kurtarıyoruz. Haftada bir 15 TL, haftada 2 kere 20 TL gibi inanılmaz fiyatlarla SGK’lı personellerle sizlere hizmet vermekteyiz.


Maslak Afet Sonrası Temizlik


Maslak yangın sonrası temizlik şirketi ve su baskını temizliği servisi olarak hizmeti veren firmamız aynı zamanda ozonla yangın sonrası koku giderme, nem alma, komple tadilat ve dekorasyon hizmetleri sunmaktadır. Ev ve işyerinizin eskisinden daha güzel hale geleceğinden emin olabilirsiniz.


Siz de mutlu müşterilerimiz arasında bulunmak isterseniz telefon veya e-posta aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.


Anahtar kelimeler : İstanbul Maslak temizlik firmaları, Maslak temizlik şirketleri, Maslak temizlik hizmetleri, Maslak en iyi temizlik şirketi, Maslak kurumsal temizlik, Maslak inşaat sonrası ofis temizliği, Maslak inşaat pisliği temizleyen şirketler, Maslak cam silimi için şirket gibi kelimelerle bize internet aracılığı ile ulaşabilirsiniz.



Kaynak: Maslak Temizlik Şirketi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder